Esportal Open Beta CS:GO

Esportal Open Beta är i full rulle, kom gärna in och ta ett game eller två! http://beta.esportal.se

Esportal är en helt ny webbaserad Matchmaking-arena för Counter-Strike: Global Offensive.
Vi strävar efter att göra spelandet i vår miljö till en mer engagerad upplevelse, ta bort störande moment såsom att folk lämnar matcher, oseriösa spelare eller ojämna lagkamrater och motståndare. Esportal är den plats där du kan spela seriösare matcher med rätt typ av motståndare och lagkamrater.
Vår webbplats är sömnlöst integrerad med spelet, och alla spelare oavsett nivå kan hitta sin svårighetsgrad, umgås med vänner med omedelbara resultat och uppdaterad statistik. Enkel åtkomst med Steam-login utan krångel!

Alla här på Esportal vill välkomna dig till vår beta och tacka dig för att du hjälper oss bidra till den bästa möjliga upplevelsen! Vi är väldigt tacksamma för alla kommentarer, feedback och förslag som skickas in.
Vi jobbar hårt för att göra så att Esportal blir den bästa möjliga upplevelsen, och vi kommer fortsätta implementera nya funktioner och verktyg under de kommande veckorna och månaderna. Skicka ett meddelande till oss på Facebook för lättast kontakt! 🙂 
https://www.facebook.com/EsportalOfficial/?fref=ts#

Esportal Open Beta är i full rulle, kom gärna in och ta ett game eller två! http://beta.esportal.seEsportal är en helt ny webbaserad Matchmaking-arena för Counter-Strike: Global Offensive. Vi strävar efter att göra spelandet i vår miljö till en mer engagerad upplevelse, ta bort störande moment såsom att folk lämnar matcher, oseriösa spelare eller ojämna lagkamrater och motståndare. Esportal är den plats där du kan spela seriösare matcher med rätt typ av motståndare och lagkamrater.Vår webbplats är sömnlöst integrerad med spelet, och alla spelare oavsett nivå kan hitta sin svårighetsgrad, umgås med vänner med omedelbara resultat och uppdaterad statistik. Enkel åtkomst med Steam-login utan krångel!Alla här på Esportal vill välkomna dig till vår beta och tacka dig för att du hjälper oss bidra till den bästa möjliga upplevelsen! Vi är väldigt tacksamma för alla kommentarer, feedback och förslag som skickas in. Vi jobbar hårt för att göra så att Esportal blir den bästa möjliga upplevelsen, och vi kommer fortsätta implementera nya funktioner och verktyg under de kommande veckorna och månaderna. Skicka ett meddelande till oss här på Facebook för lättast kontakt! 🙂 <3

Publicerat av Esportal den 4 mars 2017